Kakelvers is nieuw en doet het een klikkie anders

De eieren van KakelVers vind je niet in de supermarkt. Die vind je alleen bij jouw voordeur! Makkelijker kan niet. En verser kan ook niet. KakelVers is dé bezorgdienst voor de lekkerste scharreleieren. Je koopt online een strippenkaart en wordt wekelijks voorzien van het aantal eieren dat je nodig hebt. Je zit nergens aan vast en kunt altijd meer of minder bestellen.

Binnen 12 uur thuis: Lekker en lekker vers!

Hoe krijgt KakelVers die eitjes die ‘s morgens gelegd worden, ‘s avonds al bij jou thuis? Heel eenvoudig. We kopen de eieren bij de boer in de buurt en leveren dezelfde dag bij jou aan de deur. De eieren van de supermarkt zijn vaak al 2 tot 3 weken onderweg voordat je ze daar kunt kopen. Dankzij het slimme, snelle bezorgersnetwerk slaat KakelVers deze tijdrovende route over. KakelVers is dus echt DAGVERS! En dat verschil proef je.

Jij een vers eitje, wij een karweitje!

De bezorgers van KakelVers zijn jongens en meiden tussen de 13 en 16 jaar. Zij hebben allemaal hun eigen wijk waar ze de KakelVers eieren bezorgen. Waarschijnlijk ken je de bezorger persoonlijk. Dat is leuk toch? Zij hebben een baantje waar ze hun eerste geld mee verdienen en jij hebt verse scharreleieren! Word klant en help zo jouw bl(ei)e bezorger op gang met zijn eerste echte baantje.

GOED VOOR JOU

GOED VOOR HET MILIEU

1. KakelVers gebruikt de meest verse witte scharreleieren!

Kippen die witte eieren leggen, hebben minder voer nodig om een ei te produceren, dan kippen die bruine eieren leggen. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig en dat is beter voor het milieu.

2. KakelVers zorgt voor een minimale CO₂-uitstoot!

KakelVers levert de scharreleitjes rechtstreeks van de boer aan huis. We slaan dus een aantal stappen van de normale eierketen over waardoor er veel minder transport nodig is. Minimaal transport = Minimaal CO²-uitstoot = Beter voor het milieu.

3. De scharreleitjes worden per fietstas bezorgd!

Onze bezorgers gebruiken fietstassen om de scharreleitjes bij jou aan huis te bezorgen. Erg milieubewust transport dus!