HEEFT U NOG VRAGEN? Kijk eerst hieronder bij de meest gestelde vragen

Jazeker. Wij willen juist graag dat je dit doet. Na de postcodecheck, leggen we precies uit hoe alles werkt. Bij KakelVers maak je een account aan op dit account kun je online tegoed opwaarderen. Vergelijk het een beetje met prepaid. Als je tegoed op is, dan kun je nieuw tegoed op je account zetten of ermee stoppen. Je zit dus nergens aan vast, ook niet als je het even uitprobeert.

Je kunt klant van KakelVers worden op het moment dat wij een enthousiaste bezorger in jouw buurt gevonden hebben. Momenteel is dat in heel Venray, Panningen, Overloon, Maasbree, Grubbenvorst, Meerlo, Wanssum en Oostrum. En het worden er steeds meer! Vul de postcodecheck in en laat je verrassen!

Bij het aanmelden geef je aan hoeveel eitjes je wekelijks bezorgd wilt hebben. Dit wordt jouw vaste bestelling. Vervolgens waardeer je tegoed op voor 10, 20 of 30 doosjes. Zo kun je wekenlang eieren laten bezorgen met maar 1 betaling. De bezorger komt iedere week op een vaste dag (woensdag of donderdag) tussen 17.00 en 19.00 jouw verse eitjes bezorgen.

Geen probleem. Bij het aanmelden, kun je aangeven waar de bezorger de eitjes mag laten wanneer je toevallig nog niet thuis bent. Dit kan bijvoorbeeld onder de carport, of bij de voordeur zijn. Dit deed de melkboer vroeger ook en het werkt super. Zo zijn de KakelVerse eitjes geleverd, wanneer je thuiskomt van je werk. Lekker makkelijk!

Wanneer je klant wilt worden kun je "ei-tegoed" op je account zetten. Je kiest voor 4, 8 of 16 doosjes en dit kun je super eenvoudig met I-deal afrekenen. Zo kun je wekenlang eieren laten bezorgen met maar 1 betaling. En op deze manier lopen onze buurtbezorgers niet met geld over straat. Wel zo veilig natuurlijk!

Uiteraard! Want soms heb je nog genoeg eieren, ga je misschien wel op vakantie, of ga je gevulde eieren maken voor een verjaardag. Iedere maandag ontvang je een mail. In deze mail staat (bijvoorbeeld):

Uw bezorger komt woensdag één doosje van 10 eieren brengen. Wil je dit annuleren/verhogen of verlagen?

In deze mail kun je met één klik uw bestelling aanpassen. Je zit dus nergens aan vast!

Na iedere bezorging ontvang je een mail van de status van je strippenkaart, bijvoorbeeld:

Uw verse eitjes zijn geleverd. Er zijn -10 eieren van uw strippenkaart afgeschreven. Het resterende saldo is 60 eieren.

Zo blijft je op de hoogte en weet je wanneer het tijd is om opnieuw tegoed op te waarderen!

Dat kan zeker! Het kan zijn dat we al een bezorger in jouw buurt hebben, maar dat je nog geen flyer gekregen hebt. Probeer maar eens de postcodecheck in te vullen, en dan zie je vanzelf of we al een buurtbezorger in jouw regio hebben!

Iedere bezorger bepaalt zelf wat zijn vaste wekelijkse bezorgdag is. Wanneer je de postcodecheck invult, zie je welke dag in de week jouw buurtbezorger langskomst. Dit is altijd een woensdag of donderdag.

De bezorgtijden van de bezorger zijn altijd tussen 17:00 en 19:00.

Per doosje van 10 kosten de eitjes €3,50. Dit is vergelijkbaar met de eieren uit de supermarkt. Daarbij zijn ze ook nog eens echt dagvers en verdient een jongen of een meisje uit je eigen buurt er ook een zakcentje aan!

Nee, je betaalt bij ons nooit bezorgkosten of andere administratieve kosten. De prijs van de strippenkaart in de webshop is inclusief btw, dus je weet altijd waar je aan toe bent.

KakelVers is misschien iets goedkoper, maar het grote verschil zit in de versheid. Supermarkteieren kunnen al goed 2-3 weken oud zijn wanneer je ze koopt in de winkel. KakelVerse scharreleitjes zijn, zoals de naam al zegt, echt dagvers. En dat verschil proef je! Ook worden ze gebracht door jongeren uit je eigen buurt. Jij een vers eitje, de jeugd een karweitje!

Nee, helaas. Wij hebben voedselveiligheid ontzettend hoog in het vaandel staan. Vandaar dat wij geen doosjes retour nemen.

Natuurlijk kan dat! Je kunt met één klik de bezorging stopzetten op je account van mijn.kakelvers.nl.

Vervolgens storten wij zo snel mogelijk het resterende ei-tegoed terug op je rekening.

We maken dit zo makkelijk mogelijk, omdat het geen abonnement is waar je niet onderuit komt. En daarbij willen wij alleen maar bl(ei)e klanten!

Contactgegevens
Adres
Kakelvers
Ysselsteynseweg 70
5813 BM Ysselsteyn
Juridisch
KvK: 74478117

Vraag nog niet beantwoord?

Neem dan contact met ons op!